Меню Закрити

Студенти ТДМУ здобули перемогу у всеукраїнському проекті «Інтелектуальна битва університетів»

Після тривалої і запеклої боротьби упродовж 7-8 квітня студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського отримали в загальному підсумку перемогу в «Інтелектуальній битві університетів». Цього року проект набув всеукраїнського масштабу, а в попередні роки відбувався у форматі двобоїв між представниками місцевих вишів. За перше місце змагалися команди Тернополя, Львова, Києва, Харкова, Запоріжжя, Дніпропетровська і Черкас. Загалом взяло участь майже 100 студентів. Наше місто довірили представляти команді ТДМУ, оскільки минулого року майбутні медики виграли міський конкурс. Відповідно на правах переможця вони отримали нагоду ще раз довести свою першість.

9c1870a1-cd63-41f5-92fd-bfd2b3f7adf9

Суть проекту «Інтелектуальна битва університетів» полягає у тому, щоб провести змагання в неформальній обстановці. У рамках заходу відбувся тренінг з ефективного командотворенню для всіх учасників.

aTeyPth9uC4 bd3mmj_UE-A ljXawbuJ7cI

Під час дебатів молодь змагалася в аргументації щодо шкідливого чи позитивного впливу мережі Інтернет, а також виборювала перші місця у грі «Мафія», настільних іграх і шахах. У «Cash Flow» демонстрували свою фінансову грамотність. Інтерактивний квест дав змогу учасникам більше дізнатися про Тернопіль.

b4efa197-8188-4311-9da7-46124ca2e0ab

У результаті перше місце здобули студенти ТДМУ, друге місце отримала команда зі Львова, а третє – Києва.

До складу команди нашого університету, яка називалася «ТТБПОК» увійшли: Тарас Мороз (кординатор, капітан), Тарас Колесник, Богдан Фещенко, Петро Табас, Олександр Костюк, Катерина Андрушкевич. У грі «Mind game» за першість боролися Тарас Мороз, Тарас Колесник, Богдан Фещенко, Петро Табас, Олександр Костюк, Катерина Андрушкевич. В шахах свої вміння показував Петро Табас, в настільних іграх – Катерина Андрушкевич і Богдан Фещенко, «Cash Flow» – Тарас Мороз, «Мафії» – Олександр Костюк, дебатах – Тарас Мороз і Тарас Колесник.

3a61ngBL6NE Y_EfPBbusJc -yJbiMiJs5Q

«Дуже круто, що зростає попит на інтелектуальні змагання. Ми отримали колосальне задоволення. Конкуренція була завзятою і чесною. Дякую всім членам команди за відмінну гру та чудову командну роботу! Саме командна робота стала запорукою успіху в «Інтелектуальній битві університетів». Також приємно було познайомитися з представниками з інших вищих навчальних закладів», – зазначив Тарас Мороз.

X2N1ZeAxlqw x7g3RLVOTmQ

Організатором заходу стало громадське об’єднання «Файне місто». Надалі оргкомітет обіцяє зробити проект масштабнішим, залучити до участі нові міста та знову підтвердити статус Тернополя – студентської столиці.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.

Фото ГО «Файне місто».