Меню Закрити

У ТДМУ відбудуться змагання з футболу «Ліга чемпіонів університету»

У Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського чимало уваги приділяють здоровому способу життя і спортивному дозвіллю студентів. Окрім того, майбутні медики активно ініціюють змагання і чемпіонати. Не так давно ми вболівали за команди, які брали участь в Кубку ректора ТДМУ з міні-футболу. І ось тепер молодь готує чергові спортивні баталії, а саме «Лігу чемпіонів ТДМУ» з футболу. Приємним є той факт, що ці змагання спільно організовують українські і іноземні студенти.

У чемпіонаті братимуть участь команди студентів України, Іраку, Єгипту, Нігерії, Камеруну, Марокко і Гани. Організаторами турніру є студенти Іван Калька і Ахмед Алсачіт, а також кафедра фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання нашого університету.

Переможці отримають кубок, а ті команди, які здобудуть друге і третє місце – медалі. Змагання відбуватимуться на стадіоні ТДМУ.

Усі бажаючі позмагатися можуть подавати свої заявки до 18 квітня цього року. Звертатися можна до Івана Кальки (0983259077) та Ахмеда Алсачіта (0636123018).

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.