Меню Закрити

Студент ТДМУ виборов друге місце під час Всеукраїнської олімпіади з фізіології

Студенти другого курсу медичного факультету Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського гідно представили свій виш на Всеукраїнській студентській олімпіаді з навчальної дисципліни «Фізіологія», яка відбулася 7-8 квітня на базі Української медичної стоматологічної академії (Полтава). Помірятися знаннями приїхав 31 учасник з 13 ВНЗ. У цьому заході взяли участь студенти 2-3 курсів медичних та класичних вищих навчальних закладів.

news_olympiada_7

Після урочистого відкриття олімпіади відбулися конкурсні змагання, де в першому турі молодь давала відповіді на тестові запитання, а в другому – виконувала письмову роботу. Всі студенти продемонстрували високий рівень знань. Про це свідчить висока кількість балів та щільність результатів.

news_olympiada_6

Друге місце виборов студент другого курсу медичного факультету ТДМУ Віктор Міщанчук, а його колега Христина Гладчук посіла 4 місце.

«Тестові завдання були схожі до тих, які ми складаємо під час навчання в нашому університеті, а письмові мали більше практично-орієнтований характер – аналіз електрокардіограми, виконання креативних задач. Нас делегували представляти університет за результатами відбіркового туру, який відбувся ще в березні цього року в ТДМУ. Тоді ми набрали найбільшу кількість балів. Брати участь у подібних олімпіадах важливо», – зазначив Віктор Міщанчук.

Усі переможці отримали дипломи та цінні подарунки.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.