Меню Закрити

Відбулося планове засідання ректорату ТДМУ

Під головуванням ректора Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професора Михайла Корди 14 квітня цього року відбулося чергове засідання ректорату.

IMG_4203

IMG_4204

Члени ректорату заслухали доповідь доцента Ганни Сатурської «Про стан проходження викладачами курсів підвищення педагогічної та професійної кваліфікації».

IMG_4209

IMG_4207

У обговоренні взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай та проректор з науково-педагогічної і лікувальної роботи, професор Степан Запорожан.

IMG_4216

Ситуацію щодо проведення наукових форумів в університеті проаналізувала керівник наукового відділу, доцент Оксана Шевчук.

IMG_4222

Про стан виконавчої дисципліни за І квартал 2016 року доповіла завідувач канцелярії Тетяна Бунт.

IMG_4227

Голова комісії з перевірки усунення недоліків навчально-методичної документації на кафедрах університету, доцент Петро Гасюк ознайомив членів ректорату з результатами перевірки усунення недоліків начально-методичної документації на кафедрах університету.

У обговоренні взяв участь проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай.

IMG_4214

IMG_4231

У «Різному» виступили проректор з науково-педагогічної роботи і лікувальної роботи, професор Степан Запорожан, декан факультету іноземних студентів, професор Петро Сельський і заступник декана медичного факультету, доцент Галина Крицька.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.