Меню Закрити

Студентка ТДМУ виборола третє місце у Всеукраїнській олімпіаді з патологічної фізіології

Минулого тижня (20-22 квітня) на базі Буковинського державного медичного університету відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з патологічної фізіології, в якій взяли участь 37 представників медичних вишів України.

1

Тернопільський державний медичний університет імені І.Я.Горбачевського представляла студентка 10 групи третього курсу медичного факультету  Зоряна Вівчар, яка виборола третє місце.

2 

Олімпіада складалася з трьох турів, які складалися з письмового інтегрованого завдання щодо аналізу патологічних процесів, патологічних станів та патологічних реакцій; відповіді на теоретичні питання та розв’язування клініко-патофізіологічних задач; комп’ютерне тестування.

Представниця ТДМУ показала належний рівень знань щодо визначення патологічних процесів, уміння розв’язувати складні клініко-патофізіологічні задачі, продемонструвала у письмових роботах найсучасніші відомості про наукові дослідження, які проводяться в галузі патологічної фізіології. У нелегкій боротьбі вона здобула диплом ІІІ ступеня.

3

У подяку за високі досягнення та для поглиблення своїх знань кафедра патологічної фізіології відзначила здобутки студентки врученням підручника О.В.Атамана.

4

Вітаємо Вівчар Зоряну з перемогою і бажаємо подальших успіхів та майбутніх звершень!