Меню Закрити

Студентка ТДМУ виборола третє місце в ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Медична біологія»

Кафедра медичної біології Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського делегувала захищати честь вишу трьох студентів медичного факультету в ІІ-му етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Медична біологія», який нещодавно відбувся на базі Буковинського державного медичного університету. Свої знання демонстрували Тетяна Стахів,  Ольга Мних, Оксана Кушнерик. Загалом участь взяло 32 студента з 13 вищих навчальних закладів.

1 кушнерик4 мних2

 За результатами ІІ-го етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Медична біологія» Тетяна Стахів виборола третє місце, Ольга Мних нагороджена грамотою за оригінальність вирішення ситуаційних генетичних задач, а Оксана Кушнерик – грамотою за високий рівень володіння теоретичним матеріалом.

кушнерик мних стахів

«У перший день олімпіади ми виконали письмове інтегроване завдання, де ми повинні були показати свої теоретичні знання та вміння розв’язувати задачі. Другим етапом було комп’ютерне тестування, під час якого перевіряли швидкість виконання ситуаційних задач за короткий проміжок часу. Останнім було практичне завдання на розпізнавання мікропрепаратів та мікрофотографій. Ми вдячні організаторам олімпіади за проведений для нас концерт за участі студентів БДМУ, цікаві екскурсії історичною частиною міста та найвідомішими навчальними закладами Буковини», – розповіла Тетяна  Стахів.

2 3 кушнерик1 кушнерик2 кушнерик3 мних1

Усі представники ТДМУ висловлюють щиру подяку викладачам кафедри медичної біології та адміністрації університету за надану можливість позмагатися з іншими у знаннях. Відповідальна за підготовку до олімпіади на кафедрі медичної біології – професор Лариса Федонюк.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.