Меню Закрити

Розмаїття культур продемонстрували студенти ТДМУ

З метою кращого ознайомлення молоді Тернополя з культурними особливостями різних народів іноземні студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського 7 травня взяли участь у заході «Mix of cultures». ТДМУ запропонував найширшу палітру представників різних народностей, зокрема Намібії, Гани, Нігерії, Іраку, Німеччини, Індії. Також приєдналися студенти інших вишів, які приїхали навчатися до нашого міста з Кот-д’Івуар та Туреччини.

IMG_2081

IMG_1921 IMG_1968 IMG_1982 IMG_2091

Молодь ретельно готувалася до цього заходу. Кожен з неймовірною любов’ю представляв прапор і гімн своєї країни, розповідав її історію, демонстрував визначні місця, дехто підготував традиційні страви. Окрім того, тернополяни могли вивчити традиційні привітання на різних мовах.

IMG_1999 IMG_2004 IMG_2025

Найзворушливішим моментом було те, що перед своїм виступом студент з Пакистану звернувся до представників Індії, що, незважаючи на політичні протиріччя, вони є друзями і завжди будуть підтримувати один одного. До того, як півострів Індостан перестав бути колонією Великобританії, ці країни були однією державою.

Студенти-іноземці демонстрували своє вміння дружити. Наприклад, як тільки Ахсан заспівав пісню, то до нього підійшли Арджот та Алі і підхопили мотив.

IMG_2029

Сара Абоуелкоуссіна з Марокко, яка закохана в українську поезію, цього вечора додала ліричної нотки.

IMG_2011 IMG_2037 IMG_2063

Загалом іноземні студенти ТДМУ продемонстрували те, що вони готові до діалогу з українським суспільством і відкриті до співпраці.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.