Меню Закрити

ТДМУ підписав угоду про співпрацю зі Школою медсестринства Саскачеванської політехніки (Канада)

Менеджер відділу міжнародних проектів Школи медсестринства Саскачеванської політехніки (м. Саскатун, Канада) Рені Лоевен 6 червня цього року зустрілася з ректором Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професором Михайлом Кордою з метою  обговорення напрямків і перспектив міжнародної співпраці між двома вишами.

????????????????????????????????????

Гостя детально розповіла про особливість підготовки медсестер в канадському вищому навчальному закладі. Зі свого боку очільник ТДМУ ознайомив з досягненнями університету у підготовці фахівців зі спеціальності «Сестринська справа».

DSC_7991

Результатом зустрічі стало підписання угоди про співпрацю між Тернопільським державним медичним університетом імені І.Горбачевського та Школою медсестринства Саскачеванської політехніки (Саскатун, Канада) у напрямку реалізації програм академічної мобільності студентів, розробки спільних наукових проектів у галузі медсестринства.

????????????????????????????????????

У рамках проекту академічної мобільності двоє студентів-бакалаврів навчально-наукового інституту медсестринства і доцент кафедри акушерства і гінекології №2 Наталія Петренко уже побували в Школі медсестринства Саскачеванської політехніки. У вересні цього року заплановано приїзд студентів канадського вишу для навчання у клінічних базах ТДМУ.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.