Меню Закрити

Студенти ТДМУ були волонтерами під час Всеукраїнського молодіжного табору «Вірля-2016»

Другий рік поспіль студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського проходять лікарську практику у Всеукраїнському молодіжному православному таборі «Вірля – 2016». Нагадаємо, що таборування уже вп’яте відбувається на базі Свято-Юріївського монастиря, який розташований на хуторі Вірля Кременецького району Тернопільської області.

p_NB4lW2lhQ

0m2RxRC35kI

Представники 5-6 курсів ТДМУ, зокрема Любомир Данилюк, Ірина Довга, Надія Вега, Інна Бляха та Богдан Довгий, брали активну участь у житті табору, проводили лекції з першої домедичної допомоги, статевого виховання, особистої гігієни та гігієни харчування, а також розповіли про негативний вплив шкідливих звичок на організм людини.

BNU3hXqYteo eir-Pvqi3f8 irNPtU77VsQ

Наші студенти надавали медичну допомогу тим, кому вона була потрібна. Робота медиків пройшла на високому рівні і була достойно оцінена Преосвященнішим Владикою Нестором, який як подяку за працю під час офіційного закриття табору вручив майбутнім медикам кубок «Православний молодіжний табір Тернопільської єпархії УПЦ Київського Патріархату «Вірля».

8exxQnb9Or0

Додамо, що у «Вірля» діти знаходять нових друзів, священики навчають молодих вірян Святому Письму, спілкуванню з Богом, роз’яснюють роль Церкви у житті справжнього християнина. Цікавими та пізнавальними були майстер-класи, ігри, вечори біля ватри та екскурсії.

Sh0muZKYDNo

Волонтерам ТДМУ дуже сподобався час проведений у православному молодіжному таборі і вони з великим задоволенням повернулися б туди ще не раз.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.