Меню Закрити

ТДМУ розширює співпрацю з клінічними базами Польщі

З робочим візитом до Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського 16 вересня цього року завітали представники польської фірми «EMC Instytut Medyczny SA». До складу делегації увійшли директор відділу управління проектами Міхал Кухта і HR-менеджер Анна Келданович. Польські гості зустрілися з ректором ТДМУ, професором Михайлом Кордою і обговорили напрямки співпраці.

dsc_1281

Результатом зустрічі стала домовленість про укладення низки угод з польськими лікувальними закладами, на клінічних базах яких студенти нашого університету зможуть проходити виробничу практику. Це дасть можливість майбутнім лікарям здобути практичний досвід і перейняти європейські стандарти надання медичної допомоги у різних напрямках.

dsc_1362 dsc_1382

dsc_1352 dsc_1353 dsc_1360

Цього ж дня відбулася зустріч представників фірми «EMC Instytut Medyczny SA» з українськими та польськими студентами ТДМУ. Міхал Кухта та Анна Келданович ознайомили молодь з тим, за яких умов студенти, що приїхали на навчання до нашого університету з Польщі, можуть працевлаштуватися до них після отримання диплому про вищу освіту. Для українських майбутніх медиків польські гості розповіли про переваги проходження практики та стажування.

dsc_1454

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.