Меню Закрити

Зустріч ректора ТДМУ з новообраним Студентським парламентом

Нещодавно в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського відбулися вибори до Студентського парламенту. Фактично майже весь його склад становить молодь, яка вперше бере участь у студентському самоврядуванні. Водночас їхні старші колеги, які входили до Студради ТДМУ, передають свій досвід і допомагають при потребі. Це свідчить про колегіальність серед майбутніх медиків і вміння працювати в команді.

med_4565

med_4540

Нагадаємо, що кожного місяця відбуваються традиційні зустрічі ректора ТДМУ, професора Михайла Корди з представниками студентського самоврядування. Цього разу 2 грудня очільник вишу коротко ознайомив майбутніх медиків з тим, які останні нововведення, покращання умов навчання і проживання відбулися в університеті. Михайло Михайлович наголосив на важливості зворотного зв’язку зі студентами. За його словами, це дає можливість адміністрації вишу краще орієнтуватися в потребах молоді, вчасно реагувати на пропозиції та вирішувати ті чи інші питання.

med_4529

med_4493 med_4494 med_4497 med_4498 med_4499 med_4500 med_4501 med_4502

Голова Студентського парламенту Ігор Стецюк відзначив те, що їм вдалося сформувати міцну структуру в самоврядуванні, чітко розподілити обов’язки і розпланувати діяльність на певний період часу.

med_4518 med_4519 med_4520

Після цього керівники секцій розповіли про заходи та акції, які відбулися, а також поділилися найближчими планами.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.