Меню Закрити

Нігерійські студенти ТДМУ принесли гостинці в Центр соціальної і психологічної реабілітації дітей

Іноземні студенти Тернопільського державного медичного університету є досить активною частиною молодіжної спільноти вишу. Вони беруть участь не тільки в житті ТДМУ, а й міста загалом. Студенти з різних країн роблять свій внесок у благодійність. Наприклад, нещодавно представники Нігерійської асоціації студентів Тернопільського медуніверситету прийшли до підопічних Центру соціальної та психологічної реабілітації для дітей з подарунками та цікавими іграми.

_DSC8013

Ініціатором акції стала президент асоціації Ahuruonye Sharon Ogechi, яка нещодавно була обрана на цю посаду. «Ми вирішили подарувати радість і любов тим дітям, які її найбільше потребують, саме в день Святого Валентина. Ми прийшли не стільки святкувати, а скільки показати, що вони нам важливі і що ми хочемо поділитися теплом своїх сердець», – розповіла Ahuruonye Sharon Ogechi.

_DSC7962 _DSC8043 _DSC8049 _DSC8098

Понад 20 волонтерів з числа членів Нігерійської асоціації об’єднали зусилля, щоб зібрати для малечі подарунки – солодощі, одяг і миючі засоби.

_DSC7976 _DSC7978 _DSC8002 _DSC8019 _DSC8022 _DSC8028 _DSC8029

«Нам важливо було не тільки подарувати щось цікаве і необхідне, а й провести разом час. Упродовж двох годин ми грали в ігри, малювали. Хочу сказати, що ми отримали дуже цінний досвід і мали можливість якимось чином бути причетними до життя цих дітей. Плануємо ще не раз прийти в цей центр, оскільки в оточенні дітей ми почуваємося також щасливими», – підсумувала голова Нігерійської асоціації студентів ТДМУ.

_DSC8034 _DSC8085

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.