Меню Закрити

Тематичне засідання Європейської асоціації студентів-медиків відбулося в ТДМУ

Студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які входять до Тернопільського осередку Європейської асоціації студентів-медиків (European Medical Students Association), 24 лютого 2017 року провели тематичне засідання, яке було присвячене розладам травлення.

DSC_0397 DSC_0466 DSC_0471

Нагадаємо, що це громадське об’єднання реалізовує багато цікавих проектів і заходів у таких напрямках, як медична освіта, медицина, медична етика і культура, європейська інтеграція, охорона здоров’я. Члени Європейської асоціації студентів-медиків часто представляють наш університет під час науково-практичних конференцій в Україні та за кордоном.

DSC_0392

DSC_0438

Цього разу члени ЄАСМ підготували низку доповідей на теми, пов’язані з розладами травлення, а доцент кафедри пропедевтики внутрішньої медицини та фтизіатрії Наталія Бількевич продемонструвала, як правильно робити огляд травної системи.

DSC_0452

Після детального пояснення з боку викладача ТДМУ учасники засідання перейшли до практичної частини і спробували самостійно зробити огляд.

DSC_0483

DSC_0507

DSC_0526

«Приємним є той факт, що члени організації проявляють ініціативу і хочуть знати більше, ніж вони чують про це на парах. Окрім того, для них завжди важливий практичний аспект, адже кожен з них в майбутньому буде лікарем. Щоразу, як вони запрошують до себе на засідання, погоджуюся і готую для них ґрунтовнішу подачу матеріалу, цікавлюся новинками, даю більше практичних аспектів», – поділилася враженнями Наталія Бількевич.

Цього місяця члени Європейської асоціації студентів-медиків запланували проведення ще кількох заходів, зокрема 10 березня в Палаці кіно відбудеться показ фільмів на медичну тематику.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.