Меню Закрити

Професор зі США прочитав лекції студентам ТДМУ

До Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського приїхав директор з досліджень та розвитку Chemistry & Industrial Hygiene, Inc., кандидат фізико-математичних, доктор біологічних наук, сертифікований індустріальний гігієніст, дійсний член Товариства токсикології (SOT), голова Міжнародної робочої групи з екологічного здоров’я дітей Андрій Корчевський (США), щоб прочитати цикл лекцій на актуальні теми про вплив навколишнього середовища на здоров’я людини.

Lektsia-azbest-17034914

Викладачі і студенти ТДМУ 22-23 березня 2017 року мали можливість пройти курс лекцій від відомого вченого, які були присвячені проблемам оцінки екологічного та професійного ризиків.

«Цей курс ми читаємо упродовж останніх років для спеціалістів різних галузей. Цього року 24 квітня будемо його представляти у Великобританії під час великої міжнародної конференції. 7 листопада він буде презентований в Сіетлі. Упродовж двох днів ми з вами розглянемо, що таке ризики, як далі працювати з оцінкою ризиків, що робити практично. Також ви почуєте багато практичних прикладів. Ви зможете побачити, як ця уніфікована оцінка ризику  вибудовується по кожному з них», – зазначив під час свого знайомства Андрій Корчевський.

Lektsia-azbest-17034874 Lektsia-azbest-17034875 Lektsia-azbest-17034888

Він також надав слухачам можливість ознайомитися з останніми науковими досягненнями у галузі токсикології азбесту, розповів про негативні наслідки для здоров’я, спричинені азбестом, пульмонологічні захворювання, пов’язані з сільськогосподарськими факторами, вплив свинцю.

Lektsia-azbest-17034877 Lektsia-azbest-17034896 Lektsia-azbest-17034934

Науковець зі США наголосив на тому, що він знайшов однодумців у нашому університеті. Також звернув увагу на те, що йому було приємно працювати з досить компетентною і теплою аудиторією. Андрій Корчевський висловив подяку адміністрації ТДМУ за прийом і надану можливість поділитися своїми напрацюваннями.

Lektsia-azbest-17034902

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.