Меню Закрити

Студенти ТДМУ з Намібії відсвяткували День Незалежності

У минулі вихідні студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які приїхали на навчання з Намібії, відсвяткували День Незалежності своєї країни. Зазначимо, що цього року всі представники цієї держави, які навчаються у різних вишах України (Вінниці, Івано-Франківська, Чернівців, Львова та інших міст), зібралися на свято у Тернополі.

MED_6570 MED_6588 MED_6600 MED_6631

MED_6715

Президентом Всеукраїнської асоціації намібійських студентів є представник ТДМУ Мартін Камбала (п’ятий курс). Під час урочистого відкриття святкування він побажав усім студентам щастя і успіхів, а своїй країні миру, процвітання і добробуту.

MED_6671 MED_6678

Під час заходу студенти представили етнічні костюми племен та народностей країни, виконали багато пісень.

MED_6764

Святкування не обійшлося без відзначення кращих членів Асоціації та тих осіб, які сприяють студентам Намібії у навчанні, адаптації до українських реалій. Особливу нагороду отримав Тернопільський державний медичний університет імені І.Горбачевського за «продуктивні зусилля та постійну співпрацю з Асоціацією Намібійських студентів». Таку ж відзнаку отримала відповідальна за виховну роботу з іноземними студентами Центру виховної роботи та культурного розвитку Олена Покришко. Серед студентів ТДМУ був відзначений голова Асоціації Мартін Камбала.

MED_6689 MED_6699

Ведучими вечора були студенти-медики Alphius S. Makando та Theresa N. Maasdorp. На святкування студенти з Намібії запросили представників інших асоціацій іноземних студентів нашого університету.

MED_6643

MED_6677

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.