Меню Закрити

Студенти ТДМУ покращили благоустрій «Малятка»

Студенти Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які входять до волонтерського загону Товариства «Червоний хрест», 11 травня 2017 року разом зі студентами Тернопільського центру професійно-технічної освіти допомогли в облаштуванні благоустрою Тернопільського обласного спеціалізованого будинку дитини.

MED_5206

За кошти мецената, а саме голови Бучацького кооперативу «Іскра» Василя Бабали, було придбано фарбу для оновлення зовнішнього вигляду декоративних скульптур на території сиротинця, щітки, пензлики, кухонне приладдя, засоби для прибирання.

MED_4969 MED_4974 MED_4975 MED_4981

Також студенти-волонтери облагородили територію будинку дитини квітами і декоративними рослинами. Встигли вони і приділити кожному маленькому вихованцю закладу чимало часу – грали в ігри, спілкувалися. Одним словом, цього дня майбутні медики подарували частину свого серця тим, хто так потребую любові.

MED_4983 MED_5058 MED_5067 MED_5083

Як зазначили учасники акції, вони отримали велике задоволення від спілкування з дітками і вихователями. Ніхто не хотів прощатись, але ця розлука, як пообіцяли наші студенти, буде недовгою. Вони уже планують нові заходи.

Організаторами благодійної акції стали студентка третього курсу медичного факультету Соломія Пиндиківська та студентка другого курсу медичного факультету Ірина Масляк. У цьому їх підтримали колеги у волонтерській діяльності Анастасія Холіна, Таісія Білоножко, Світлана Сідор, Анна Ширко, Валентина Пітухова, Людмила Вознюк, Мар’яна Бойко а також лікар-інтерн Амін Мудасар (Amin Mudassar).

MED_5157

Потрібно зазначити, що волонтери ТДМУ регулярно відвідують дитбудинки з міні-лекціями на різні теми для дітей старшого віку та з розвиваючими іграми для молодших.

MED_5056 MED_5080 MED_5097 MED_5171

Бажаємо нашим добро творцям наснаги у їхній справах на благо суспільства.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.