Меню Закрити

Заступник Міністра освіти та науки України відвідав ТДМУ

Заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба, директор Українського державного центру міжнародної освіти МОН України Олена Шаповалова, начальник управління з питань державного майна та підприємств МОН України Олена Костенко, голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Вадим Стеценко, директор «Інфоресурсу» Оксана Бєлік у рамках робочого візиту до Тернопільської області 31 травня 2017 року зустрілися з ректором Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професором Михайлом Кордою.

image001

image003

Очільник вишу детально ознайомив гостей з діяльністю, навчальним процесом, міжнародною співпрацею і досягненнями ТДМУ. Він також розповів про результати роботи центру симуляційного навчання та про відкриття стоматологічного відділення університетської клініки. Гості мали можливість ознайомитися з діяльністю центру незалежного тестування в ТДМУ і системою об’єктивного оцінювання знань студентів у нашому університеті.

image005 image007 image009

Під час зустрічі мова також йшла про розвиток медсестринської освіти в Україні на додипломному та післядипломному рівні.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.