Меню Закрити

Відбулася Конференція трудового колективу ТДМУ

У актовій залі адміністративного корпусу Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського 14 червня 2017 року відбулася Конференція трудового колективу, яка згідно зі статтею 39 Закону України «Про вищу освіту» є вищим колегіальним органом громадського самоврядування. Для участі в конференції було обрано 182 делегати, з яких 134 науково- педагогічні працівники і 49 працівників навчально-допоміжного складу.

image001

image003

Відкрив засідання голова первинної профспілкової організації університету, доцент Петро Лихацький.

image005

Шляхом відкритого голосування делегати Конференції трудового колективу обрали мандатну і лічильну комісії.

image007

Протокол засідання мандатної комісії зачитала її голова – доцент Надія Ярема.

image009

Після доповіді мандатної комісії було обрано робочу президію спільного засідання у складі ректора університету – професора Михайла Корди, доцента Галини Крицької і голови профспілкового комітету – доцента Петра Лихацького.

image011

З першого питання порядку денного з доповіддю про зміни до затвердженої редакції статуту, згідно зі статтею 13 Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», виступила в.о. начальника юридичного відділу Надія Цпін.

image013

Другим на порядку денному стояло питання про зміни до складу вченої ради університету. Доповідав секретар вченої ради, професор Ілля Герасимюк. До складу вченої ради університету увійшли завідувач кафедри дитячих хвороб з дитячою хірургією, професор Оксана Боярчук та завідувач кафедри внутрішніх хвороб №3, професор Лілія Мартинюк.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.