Меню Закрити

Викладачі та студенти ТДМУ долучились до соціального проекту

Згідно з підписаною угодою між соціальним центром ТБФ «Карітас» та ТДМУ упродовж 2017 року триває плідна співпраця між співробітниками кафедри фізичної реабілітації, здоров`я людини та фізичного виховання, яку очолює проф. Попович Д.В., студентами ІІ курсу медичного факультету (спеціальність «Здоров’я людини») під керівництвом асистента цієї ж кафедри Руцької А.В. та працівниками соціального центру.

image001

20 червня 2017 року у навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» відбулася благодійна акція у рамках проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями». Ініціатором проведення її стала проф. Попович Д.В. В акції взяли участь асистент кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання Руцька А.В., заступник голови профспілкового комітету ТДМУ, доцент Покришко О.В., студенти другого курсу напрямку підготовки «Здоров’я людини» – Пилипчук В., Тарасюк П., Яшина Н., Матейко Т., Копцюх С., а також керівник проекту «Життя у повноті» ТБФ «Карітас» Галак Р. разом із директором о. Андрій Марчук, працівники «Карітасу» зі своїми підопічними, які приїхали разом з батьками.

Під час спільного перебування у навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» панувала дружня, весела атмосфера. Для усіх була організована екскурсія, спільний обід та вечеря, відпочинок біля басейну, спільна молитва.

image003

 

image005

Живий куточок НОК «Калина».

image007

Студенти ТДМУ та підопічні ТБФ «Карітас».

image009

Відпочинок біля басейну.

image011

О. Андрій Марчук проводить спільну молитву.

Висловлюємо подяку ректору університету Корді М.М. за можливість зробити ще один крок у напрямку соціалізації осіб з особливими потребами, з іншого боку за можливість студентам освоїти практичні навички з реабілітації неповносправних осіб. Організатори та учасники акції також дякують голові первинної профспілкової організації доц.. Лихацькому П.Г. за фінансову підтримку акції.