Меню Закрити

Подарунок випускників прикрасив внутрішній двір ТДМУ

Як ми уже повідомляли, нещодавно відбулася зустріч випускників 1997 року тоді ще Тернопільської державної медичної академії, з нагоди 20-річчя від дня отримання диплому. З вдячності до вчителів і рідної Альма-матер, якій цьогоріч виповнилося 60 років, представники цього випуску подарували лавку-гойдалку.

Lavka-hoydalka-17060763

Ініціатором була професор нашого університету і випускниця ТДМУ Лариса Федонюк. Гойдалка значно прикрасила внутрішній двір адміністративного корпусу. Окрім того, вона містить медичну символіку. До оргкомітету, який взяв на себе зобов’язання підготувати цей подарунок, увійшли такі випускники: Лариса Федонюк, Галина Чабан, Тетяна Сухарська, Юрій Воськало, Світлана Дзиґа, Світлана Козак, Олег Луговий, Аня Мончак, Наталя Назіна, Андрій Горішний, Василь Король, Альона Хмельницька, Олена Чайка, Олена Бакалець.

Адміністрація ТДМУ висловлює щиру подяку за таку ініціативу і бажає випускникам 1997 року успіхів, високих здобутків, любові і миру. З впевненістю можна сказати, що цей подарунок радуватиме викладачів і не одне покоління майбутніх медиків.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.