Меню Закрити

У ТДМУ відбулося планове засідання ректорату

У Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського 9 листопада 2017 року відбулося чергове засідання ректорату під головуванням ректора ТДМУ, професора Михайла Корди.

Про навчально-методичне та організаційне забезпечення дистанційної форми навчання доповіла голова комісії, професор кафедри фізіології з основами біоетики та біобезпеки Наталія Волкова.

У обговоренні взяли участь проректор з науково-педагогічної роботи, професор Аркадій Шульгай і директор навчально-наукового інституту медсестринства Світлана Ястремська.

Організацію роботи бібліотеки і стан забезпечення університету навчальною та науковою літературою проаналізувала директор бібліотеки Олена Проців.

У обговоренні взяли участь проректор з наукової роботи, професор Іван Кліщ і проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор Степан Запорожан.

Про результати доїзду випускників у 2017 році до місць призначення поінформував провідний фахівець сектору сприяння працевлаштування випускників Михайло Найда.

Про становлення лабораторії експериментальних та клінічних досліджень доповіла голова комісії, професор кафедри функціональної і лабораторної діагностики Інна Криницька.

У обговоренні взяли участь перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Ковальчук і завідувач кафедри фармакології з клінічною фармакологією, професор Олександра Олещук.

У «Різному» виступила декан медичного факультету, доцент Галина Крицька.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.