Меню Закрити

У ТДМУ домовилися про співпрацю з Центром радіотерапії в Ельбльонзі

Доктор медичних наук Анджей Бадзьо (Andrzej Badzio), який є спеціалістом в галузі онкологічної радіотерапії та клінічної онкології 22 листопада 2017 прочитав для викладачів і студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського «Сучасні методи радіотерапії в лікування онкологічних захворювань». Він здобув професійний досвід в університетській клініці гданська на кафедрі онкології та радіотерапії під керівництвом професора Яцека Яссема.

Анджей Бадзьо продовжує робити свої дослідження в Гданському медичному університеті. Він є автором і співавтором понад 130 публікацій та журналів, включаючи престижний «Журнал торакальної онкології» в США. Також пан Анджей є керівником відділу радіотерапії Центру радіотерапії в Ельблонзі.

Цього дня також відбулася зустріч з ректором ТДМУ, професором Михайлом Кордою, під час якої було домовлено про те, що фахівці нашого університету зможуть проходити стажування в Центрі радіотерапії Ельбльонгу. Завдяки цьому вони матимуть можливість підвищити свою кваліфікацію і використати здобуті знання та навички в практичній медицині нашої області. Приймаюча сторона зобов’язалася забезпечити житлом і відповідними умовами для стажування. Невдовзі буде підписано угоду про співпрацю між нашим університетом та радіологічним центром Польщі.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.