Меню Закрити

Відкриття клубу української мови та культури в ТДМУ

30 листопада відбулося відкриття Клубу української мови та культури в приміщенні бібліотеки ТДМУ.

Відкрила захід відповідальна за виховну роботу з іноземними студентами Центру виховної роботи та культурного розвитку ТДМУ Олена Покришко. Всіх щиро привітала і побажала якнайкращих успіхів в опануванні української мови та культури.

Студенти мали нагоду переглянути пізнавальний ролик про найкрасивіші місця України, познайомитися з викладачами, дізнатися про їхні наукові зацікавлення.

Також своїми творчими талантами поділилися студенти, зокрема Лілія Іськів, студентка 3 курсу під супровід бандури виконала пісню «Поки палають свічі». Була нагода послухати декламацію вірша Тараса Шевченка «Тече вода з-під явора» у виконанні студента 1 курсу Остапа Сатурського та переглянути промо-ролик від іноземних студентів «Я вивчаю українську мову».

Викладачі кафедр філософії та суспільних дисциплін, української мови та підготовчого відділення для іноземців презентували концепцію діяльності клубу, а також плани і програми, які чекають нас вже у найближчий місяць. Марина Тимощук та Мар’яна Заєць цікаво та змістовно розповіли про особливості діяльності українського розмовного клубу. Юлія Починок та Ольга Христенко ознайомили із запланованими напрямками роботи у межах культурологічних студій. Тарас Кадобний і Марта Руденко поінформували про інтелектуальне дозвілля та майстер-класи, які заплановано проводити у межах клубу.

Відкриття відбулося у теплій дружній атмосфері. Тож запрошуємо студентів активно долучатися до діяльності клубу. Детальніше про Клуб української мови та культури за посиланням: http://club.tdmu.edu.ua/

Інформацію подав колектив Клубу української мови та культури.

Фото Ірини Демах.