Меню Закрити

Студенти ТДМУ з Гани організували інтернаціональний турнір з баскетболу

З ініціативи студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які приїхали на навчання з Гани, у спортивному комплексі вишу відбувся інтернаціональний турнір з баскетболу. Спортивні баталії тривали упродовж двох вікендів – 25-26 листопада та 2-3 грудня 2017 року. Організаторами змагань стали президент Асоціації студентів Гани Еквах Крістіан Фозуах (Acquah Christian Fosuah), капітан інтернаціональної студентської збірної з баскетболу Вінсент Угона (Ugona Vincent), голова організаційного комітету Асоціації студентів Гани Ніі Саул Кварнор Метле (Nii Saul Quarnor Mettle).

У цьому турнірі взяли участь студенти 1-5 курсів ТДМУ. У перший день змагань за вихід у наступний тур боролися команди першого, другого і третього курсів. Наступного дня баталії відбулися між студентами першого, четвертого і п’ятого курсів. До півфіналу за результатами попередніх ігор потрапили представники першого, другого, третього і п’ятого курсів. А вже у фіналі за третє місце змагалися другий і п’ятий курс, за перше і друге місця – перший і третій курс.

Переможцями турніру стали студенти третього курсу, друге місце виборов перший курс і на третій сходинці опинилися п’ятикурсники.

Володарі призових місць отримали з рук декана факультету іноземних студентів, професора Петра Сельського медалі та нагороди, а всі учасники турніру – пам’ятні сертифікати.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.