Меню Закрити

У ТДМУ відбувся перший відбір студентів спеціальності «Медсестринство» для навчання за кордоном у рамках програми Erasmus+

У Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського 31 січня 2018 року відбувся конкурс серед студентів третього курсу спеціальності «Медсестринство» першого (бакалаврського) рівня щодо участі в міжнародних студентських академічних обмінах у рамках програми Erasmus+ на базі Вищої державної школи імені Івана Павла ІІ в Бялій Підлясці (Польща) у весняному семестрі 2017-2018 н.р.

Конкурсний відбір здійснила комісія у складі професора Шульгая А.Г., доцента Лісничук Н.Є., доцента Ястремської С.О., Машталіра А.І., доцента Ковальчук Т.А., асистента Кічули М.Я.

Претенденти мали відповідати таким вимогам:

  • успішне навчання (довідка про середній бал успішності);
  • володіння польською мовою на рівні, який дозволяє повністю розуміти теорeтичні і практичні аспекти занять та спілкуватися з особами, які проводять заняття;
  • висока фахова мотивація;
  • участь у міжнародних програмах;
  • участь у громадській роботі університету.

Члени комісії ретельно ознайомилися з поданими студентами резюме та документами, які засвідчували ті чи інші здобутки. Окрім цього, з кожним претендентом була проведена співбесіда з оцінки фахової мотивації та мети семестрового навчання за кордоном.

Результати конкурсного відбору оголосив проректор з науково-педагогічної роботи, професор Шульгай А.Г. Перемогу отримала студентка ІІІ курсу Здирко Ольга Василівна.

Щиро вітаємо переможницю конкурсу і бажаємо успіхів впродовж семестрового навчання на базі Вищої державної школи імені Івана Павла ІІ в Бялій Підлясці.

Інформацію подав відділ міжнародних звязків.