Меню Закрити

Вчена рада ТДМУ рекомендувала професора Арсена Гудиму на отримання Державної премії України

12 лютого 2018 року на позаплановому засіданні вченої ради ТДМУ за дорученням ректора університету, професора Корди М.М. головував проректор з науково-педагогічної, професор Шульгай А.Г. Цього дня було розглянуто питання про рекомендацію кандидатури професора Гудими А.А. включити до складу колективу претендентів на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2018 року у номінації «Наукові досягнення в галузі освіти» за цикл публікацій «Реформування військово-медичної освіти: теоретико-методологічне обґрунтування і практичне впровадження системи підготовки медичних фахівців для сил оборони та медицини катастроф».

 

Інформацію про трудові здобутки професора Гудими А.А. надав проректор з наукової роботи, професор Кліщ І.М.

Рішення було прийнято шляхом таємного голосування, результати якого оголосив голова лічильної комісії, доцент Коробко Д.Б.

За результатами таємного голосування вчена рада рекомендувала кандидатуру Гудими Арсена Арсеновича для включення до складу колективу претендентів на здобуття Державної премії України в галузі освіти 2018 р. у номінації «Наукові досягнення в галузі освіти» за цикл публікацій «Реформування військово-медичної освіти: теоретико-методологічне обґрунтування і практичне впровадження системи підготовки медичних фахівців для сил оборони та медицини катастроф».

Про поточні справи доповідали:

  • проректор з науково-педагогічної роботи проф. Шульгай А.Г.
  • проректор з наукової роботи проф. Кліщ І.М.
  • декан медичного факультету доц. Крицька Г.А.