Меню Закрити

У ТДМУ придбано мікроавтобус для потреб українських військовослужбовців

Передача мікроавтобуса Opel Vivaro благодійному фонду «Оберіг» для потреб військовослужбовців, які проходять службу в окремих регіонах Донецької та Луганської областей, відбулася 20 березня 2018 року біля адміністративного корпусу Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського. Цей автомобіль буде використовуватися для перевезення солдат, матеріально-технічних цінностей, продуктів харчування на лінії фронту.

Декілька місяців тому представники благодійного фонду звернулися до адміністрації ТДМУ з проханням допомогти в придбанні подібного автомобіля. Долучитися до благодійної справи вирішили директори і представники фірм, які займаються рекрутингом іноземних студентів на навчання у Тернопільському медуніверситеті. Свій внесок у допомогу військовим України зробили Шахзад Наджам (Dr. Shahzad Najam) «WELTEK International», Амрік Сінг Дхілон (Dr. Amreek Singh Dhillon), Олег Кіндрат і Дмитро Вакуленко «Cvitana», Пуніт Кумар (Dr. Puneet Kumar) «Right Choice» та Майкл Наджіб (Michael Naguib) «Axmos».

«Щиро дякую вам за допомогу і підтримку наших військослужбовців. Сьогодні це дуже важливо для українських військових. Придбаний мікроавтобус буде використаний для їхніх потреб», – зазначив ректор ТДМУ, професор Михайло Корда.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.