Меню Закрити

Студенти ТДМУ посіли перше місце у змаганнях з армспорту під час цьогорічної Універсіади

У спорткомплексі «Політехнік» ТНТУ 15 березня 2018 року відбулися змагання з армспорту у рамках II Відкритої універсіади міста Тернополя серед вищих навчальних закладів.

Цього разу збірна команда Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, набравши 120 балів, посіла перше місце. Наші студенти перемогли з відривом у 17 балів команду Тернопільського національного технічного університету імені І.Пулюя. Третє місце виборола команда Бережанського аграрно-технічного інституту. Наші хлопці зуміли у важкій боротьбі довести, що вони є найсильнішими.

У складі нашої збірної дві золоті нагороди на ліву і праву руку виборов капітан команди студент четвертого курсу медичного факультету Микола Снітко. Срібні нагороди у своїх вагових категоріях на праву та ліву руку вибороли студенти медичного факультету Іван Воронюк (четвертий курс) та Сергій Яремко (шостий курс). На праву руку другими були Михайло Кашуба (четвертий курс) та Андрій Терещук (четвертий курс). Бронзові нагороди вибороли студент шостого курсу Микита Мотков на праву та ліву руку, студент третього курсу Андрій Пасемків та студент четвертого курсу Андрій Терещук на ліву руку, а також лікар-інтерн-стоматолог Олег Камінський  на праву руку.

Підготовкою студентів до змагань займалися тренери команди, а саме асистенти кафедри фізичної реабілітації, здоров’я людини та фізичного виховання, кандидат у майстри спорту з вільної боротьби Петро Бондар та к.п.н. Любов Новакова.