Меню Закрити

ТДМУ взяв участь у міжнародній виставці «Вища освіта-2018»

23-24 березня у Львівському палаці мистецтв відбулася VI Міжнародна виставка «Вища освіта-2018». Це регіональна виставка українських та закордонних вищих навчальних закладів, у якій ТДМУ взяв участь уперше. Захід організував Міжнародний освітній центр за підтримки Львівської торгово-промислової палати, управління освіти Львівської міської ради та Львівського міського центру зайнятості. Симбіоз приватної ініціативи та державних установ дав можливість провести його на високому рівні.

Під час відкриття виставки щирі слова вітань прозвучали від організаторів, а також відбулося вручення дипломів всім учасникам.

Багато позитивних емоцій гості отримали від виступу дитячого зразкового ансамблю пісні і танцю зі Львова.

Упродовж двох днів майбутні абітурієнти, студенти коледжів та їхні батьки мали можливість поспілкуватися з представниками навчальних закладів і з перших вуст дізнатись усю необхідну інформацію про вступ та навчання, а також отримати інформаційні матеріали про освітні програми ВНЗ.

Заступник відповідального секретаря приймальної комісії, доцент кафедри анатомії людини ТДМУ Антон Гантімуров консультує відвідувачів.

Одночасно з роботою виставкової зали на другому поверсі упродовж двох днів тривали різні тематичні заходи, зокрема профорієнтаційне тестування, презентації, відкриті дискусії та семінари. ТДМУ став єдиним українським вищим навчальним закладом, який цьогоріч провів відкриту профорієнтаційну презентацію.

Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Григорій Загричук презентував освітні програми ТДМУ.

Багатьох відвідувачів цікавило навчання за кордоном, проте після отриманої інформації від команди ТДМУ про матеріально-технічно базу та можливості закордонного стажування в нашому ВНЗ старшокласники нерідко змінювали свою думку.

Григорій Загричук дає інтерв’ю місцевому ЗМІ.

Окрім різних інформаційних матеріалів, представники ТДМУ привезли на захід мультимедійне обладнання для демонстрації презентаційних фільмів про університет, а також організували виставку продукції видавництва «Укрмедкнига».

Доцент Григорій Загричук поспілкувався з представниками Вищої школи економіки та інновацій WSEI (Люблін) щодо можливості співпраці між навчальними закладами.