Меню Закрити

Студент ТДМУ виборов третє місце в олімпіаді з соціальної медицини та організації охорони здоров’я

12-13 квітня студенти п’ятого курсу медичного факультету Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Роман Боймиструк, Зоряна Вівчар та Ірина Гладка взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнської олімпіади з навчальної дисципліни «Соціальна медицина та організація охорони здоров’я», яка відбулася на базі кафедри «Громадського здоров’я» медичного інституту Сумського державного університету.

Олімпіада складалася з трьох турів – творчого конкурсу, в якому на вибір були запропоновані 3 актуальні теми з охорони здоров’я, ситуаційної задачі з основних демографічних показників та тестування.

З-поміж 31 представника майже зі всіх медичних вишів України, які приїхали на Всеукраїнську олімпіаду, учасники олімпіади від нашого університету продемонстрували високій рівень знань та підготовки.

Роман Боймиструк виборов третє місце. Зоряна Вівчар отримала «Грамоту за оригінальний та нестандартний розв’язок завдань». Ірина Гладка за результатами олімпіади посіла десяте місце.

Незважаючи на напружений графік проведення олімпіади, студенти мали змогу ознайомитися з культурно-історичною спадщиною Сум, особливостями навчального процесу медичного інституту Сумського державного університету та потоваришувати зі студентами різних медичних вишів України. Учасники олімпіади зазначили, що вони отримали незабутні враження від неймовірної атмосфери, яку створили організатори заходу.