Меню Закрити

Студентка ТДМУ отримала друге місце на олімпіаді з психіатрії

Олімпіада з психіатрії відбулася 25-27 квітня 2018 року на базі Харківського національного медичного університету. У ній взяли участь троє студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, які мали найкращі результати під час першого туру, зокрема Богун Юрій Андрійович – студент четвертого курсу медичного факультету, Закернична Наталія Василівна – студентка п’ятого курсу медичного факультету та Сачук Вікторія Вікторівна – студентка четвертого курсу медичного факультету.

Загалом олімпіада відбулася у два тури. У першому студенти розв’язували завдання різних рівнів складності у вигляді тестів та кросворду. У другому турі учасникам пропонували ситуаційні задачі та опитування пацієнта.

Третього дня відбулася конференція «Актуальні питання нейронаук», після якої комісія оголосила пісумки олімпіади та нагородила учасників.

Серед більш, ніж 40 учасників з усіх медичних вищих навчальних закладів України, студентка Закернична Наталія Василівна виборола 2 місце на олімпіаді.

Відповідальні за підготовку студентів до олімпіади – професор Венгер Олена Петрівна та асистент Білоус Володимир Сергійович.

Колектив кафедри психіатрії, наркології та медичної психології висловлює щиру подяку студентам та викладачам за високі досягнення та бажає успіхів у навчанні та роботі, натхнення, нових злетів і перемог!