Меню Закрити

Гуртківці «Арт-драми» подарували викладачам і студентам ТДМУ нову прем’єру

Студентське життя в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського розмаїте і цікаве. Молодь не тільки ретельно вчиться, а й має можливість реалізувати свої творчі таланти. Неодноразово члени театральної студії «Арт-драма», яка діє в ТДМУ, тішили цікавими драматичними постановками.

І ось знову прем’єра. Цього разу – 4 травня 2018 року – на сцені актової зали університету юні актори розіграли справжні французькі пристрасті у виставі «Граємо в дружню сім’ю або вечеря по-французьки» (Марк Камулетті).

Сюжет комедії відображає сімейні стосунки однієї пари, взаємовідносини якої давно перетворилися на гру під назвою «дружна сім’я». Одного вечора герої так захопилися, що самі не могли второпати, хто вони і кого повинні грати. Сподіваючись щасливо вибратися з вельми делікатного становища, кожен з них, природно, потрапив в ще більш заплутану ситуацію. Історія настільки анекдотична і добре виписана, а гра акторів бездоганна, що ніхто в залі не залишився байдужим.

Головні ролі виконували: Бернар – Станіслав Духній, Жаклін – Лілія Бабій, Робер – Мохамед Собхи Таха, Сюзанна – Тетяна Клопотюк, Сюзетта – Мар’яна Варварук, Жорж – Ігор Василюк. Режисер-постановник комедії – Христина Гуменюк.

Стежте за анонсами на нашому сайті і у соцмережах, підтримуйте творчі таланти ТДМУ, а навзаєм наші студенти подарують вам багато позитивних вражень!

Більше світлин тут: https://www.facebook.com/pg/tdmu.official/photos/?tab=album&album_id=1570082966447161

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.