Меню Закрити

Ректор ТДМУ зустрівся з директором Українського державного центру міжнародної освіти і секретарем Посольства Індії

3 травня 2018 року відбулася зустріч ректора Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професора Михайла Корди з  секретарем Посольства Республіки Індія Бхаратом Сінгхом Біштою та директором Українського державного центру міжнародної освіти Оленою Шаповаловою.

Михайло Михайлович ознайомив Бхарата Сінгха Бішта з діяльністю та досягненнями ТДМУ. Він зазначив, що сьогодні в Тернопільському медуніверситеті навчається 236 студентів з Індії. За словами ректора, загальна кількість іноземних студентів складає 1706 осіб з 58 країн світу.

Другий секретар Посольства мав можливість детально оглянути матеріально-технічну базу ТДМУ, ознайомитися з роботою центру симуляційного навчання, стоматологічною клінікою, центром незалежного оцінювання знань студентів…

Також Бхарат Сінгх Бішт зустрівся з індійськими студентами, які навчаються в Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського. Він зазначив, що після ознайомлення з діяльністю університету переконався у тому, що тут студенти мають всі належні умови для навчання, забезпечені літературою, на веб-сайті ТДМУ розміщені матеріали, потрібні для підготовки до занять і сесії. Представник індійського посольства наголосив на тому, що завдання студентів навчатися, щоб бути високопрофесійними лікарями. Молодь у свою чергу мала можливість отримати відповіді на свої запитання.

Окрім того, студенти Вініт Масл (Vinit Musle) та Аушрі Раут (Ayushree Raut) підготували музичний подарунок для представника Посольства Республіки Індія.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.