Меню Закрити

Викладачі ТДМУ долучилися до проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями»

Згідно з підписаною угодою між соціальним Благодійним фондом «Карітас» та Тернопільстьким державним медичним університетом від 2017 року, триває триває плідна співпраця між співробітниками кафедри фізичної реабілітації, здоров`я людини та фізичного виховання, яку очолює професор Попович Д.В., та працівниками соціального центру.

6 червня 2018 року вдруге було проведено благодійну акцію у рамках проекту «Соціальне середовище для молоді з обмеженими можливостями» у навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» з ініціативи працівників кафедри фізичної реабілітації, здоров`я людини та фізичного виховання. В акції взяли участь проф. Попович Д.В., асист. Вайда О.В., асист. Бондарчук В.І., асист. Назарук В.Л., а також керівник проекту «Життя у повноті» Благодійного фонду «Карітас» Галак Р. разом з директором, отцем Андрієм Марчуком, працівники «Карітас» зі своїми вихованцями, які приїхали разом з батьками.

Під час спільного перебування у навчально-оздоровчому комплексі «Червона калина» панувала дружня атмосфера. Для усіх були організовані екскурсія, спільний обід та вечеря, відпочинок біля басейну, різні ігри та спільна молитва.

Живий куточок НОК «Калина».

Викладачі ТДМУ та підопічні ТБФ «Карітас».

Відпочинок біля басейну, ігри.

Висловлюємо подяку адміністрації та ректору Корді М.М. за можливість зробити ще один крок у напрямку соціалізації осіб з особливими потребами, а також за можливість студентам освоїти практичні навички з реабілітації неповносправних осіб.

Інформацію подала асистент Бондарчук В.І.