Меню Закрити

Представники ТДМУ взяли участь в урочистостях з нагоди Дня медичного працівника

Президент України Петро Порошенко 14 червня 2018 року привітав українських медиків з професійним святом – Днем медичного працівника. Під час урочистостей він вручив високі державні нагороди лікарям. Представники Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського взяли участь у цих урочистостях, зокрема викладач Галина Габор, студенти медичного факультету Оксана Побігушка і Руслан Тарнопільський, студент стоматологічного факультету Михайло Якимчук і студентка фармацевтичного факультету Віолетта Копель.

«Це одне з дуже небагатьох професійних свят, яке відзначається не лише серед працівників галузі, а й в цілому шанується всім українським суспільством. Запросив вас, дорогі лікарі, фельдшери, медсестри, фармацевти, науковці, викладачі й студентство, аби від себе особисто, від мільйонів громадян України подякувати вам за вашу шляхетну працю. Спасибі за те, що дбаєте про життя й здоров’я усіх нас», – зазначив Президент.

За значний особистий внесок у розвиток вітчизняної системи охорони здоров’я, надання кваліфікованої медичної допомоги та високу професійну майстерність очільник держави відзначив високими нагородами військових та цивільних медиків та присвоїв почесні звання «Заслужений діяч науки і техніки України», «Заслужений лікар України» та «Заслужений працівник охорони здоров’я України». Президент вручив лікарям та медичним працівникам нагороди та цінні подарунки.

Вітання з нагоди свята усьому колективу ТДМУ передав і наш випускник – президент Національної академії медичних наук України Віталій Цимбалюк.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.