Меню Закрити

Продовжено співпрацю ТДМУ у рамках програми Еразмус+ зі спеціальності «Медсестринство»

У Тернопільському державному медичному університеті імені І.Горбачевського 6-7 вересня 2018 року з робочим візитом перебувала координатор програм «Еразмус» Вищої школи імені Папи Римського Іоана Павла ІІ у Бялій Підлясці (Республіка Польща) Агнєшка Калішук. Метою перебування гості був моніторинг виконання зобов’язань університету щодо організації академічних мобільностей у рамках програми Еразмус.

Як ми раніше повідомляли, студентка ТДМУ ІІІ курсу спеціальності «Медсестринство», яка навчається за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», Ольга Здирко впродовж весняного семестру навчалася у Вищій школі імені Папи Римського Іоана Павла ІІ. Окрім цього, з 25 по 29 червня 2018 року асистент кафедри клінічної імунології, алергології та загального догляду за хворими Ольга Креховська-Лепявко читала лекції у вищому навчальному закладі в Бялій Подлясці в рамках програми Еразмус+.

Агнєшка Калішук відзначила високий рівень відповідальності Тернопільського медичного університету щодо відбору кандидатур для участі у програмі Еразмус+. Вона звернула увагу на те, що в ТДМУ сформовано серйозний підхід до конкурсного відбору і розгляду поданих заявок. Це дає можливість нашим студентам стовідсотково отримувати підтвердження для участі в програмі з боку Євросоюзу.

Гостя також додала, що співпраця ТДМУ і Вищої школи імені Папи Римського Іоана Павла ІІ у Бялій Підлясці у напрямку академічної мобільності програм Еразмус+ триватиме надалі.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.