Меню Закрити

У ТДМУ розіграли кубок ректора з міні-футболу

Серед студентів Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського розіграли кубок ректора з міні-футболу. Протистояння були запеклими та емоційними, адже змагались команди, які не вперше беруть участь у футбольних турнірах і показують високий рівень спортивної підготовки, так і команди початківців. Змагання за звання переможця проходили у дружній атмосфері, адже такі заходи формують спритність, логічне мислення та командний дух.

У змаганнях взяли участь 17 команд, з яких 13 українських і 4 іноземних.

У фіналі, який відбувся 26 листопада 2018 року, змагалися команди четвертого і п’ятого курсів медичного факультету. Матч завершився з рахунком 5:1 на користь четвертокурсників. Відповідно друге місце посіли пятикурсники. Третє місце розіграли між собою команди третього курсу медичного факультету і четвертого курсу стоматологічного факультету. Представники медичного поступилися майбутнім стоматологам з рахунком 2:5.

Кращим гравцем цього турніру став Роман Хрущ.

Між вболівальниками також розіграли корпоративну футболку від UNIWER.

Переможців привітала і вручила кубок доцент кафедри паталогічної анатомії з секційним курсом та судовою медициною Анна Миколенко.

Організатори кубку ректора – представники Студентського парламенту ТДМУ Назарій Савчук і Олександр Дублянський.

За здоров’ям гравців і вболівальників пильно стежили представники молодіжного крила Всеукраїнської ради реанімації, які були готові за першої потреби надати домедичну допомогу.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.