Меню Закрити

Студентка ТДМУ отримала подяку міського голови за волонтерську діяльність

У Міжнародний день волонтера, який в Україні та світі відзначають щороку 5 грудня, міський голова Тернополя Сергій Надал привітав тернопільських благодійників та вручив їм подяки і цінні подарунки. Серед числа нагороджених є студентка Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського Мар’яна Позунь. Нагадаємо, що дівчина очолює волонтерський рух в ТДМУ. Сьогодні у команді благодійників серед майбутніх лікарів чимало тих, хто від щирого серця прагне допомагати людям. Наші студенти не тільки організовують акції з метою збору коштів для тих, хто потребує підтримки, а й турбуються про підопічних хоспісу, відвідують літніх людей геріатричного будинку, опікуються дітьми-сиротами і дітьми-інвалідами.

«Від імені усіх тернополян висловлюю щирі слова вдячності тим людям, хто за покликом серця своєю щоденною безкорисливою працею, відданістю та оптимізмом допомагають потребуючим та рятують сотні українських життів. У надзвичайно складний для України період саме волонтерський рух об’єднав суспільство, створив дієву структуру громадських організацій, члени яких готові взяти на себе вирішення найбільш нагальних проблем держави», – зазначив Сергій Надал.

Вітаємо Мар’яну Позунь з заслуженою нагородою, а також всю волонтерську команду ТДМУ! Бажаємо нашим студентам залишатися завжди такими ж чуйними і милосердними.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.