Меню Закрити

ТДМУ створить філії кафедр ННІ післядипломної освіти на базі Житомирської обласної клінічної лікарні

Ректор Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Михайло Корда 11 лютого 2019 року зустрівся з головою Житомирської обласної ради Володимиром Ширмою та головним лікарем комунальної установи «Житомирська обласна клінічна лікарня імені О.Гербачевського» Житомирської обласної ради Богданом Леськівим.

Михайло Михайлович детально розповів про діяльність і досягнення ТДМУ. У свою чергу гості ознайомили очільника вишу з останніми надбаннями в медичній галузі Житомирщини.

Після цього відбулася робоча нарада з проректором з науково-педагогічної роботи ТДМУ, професором Аркадієм Шульгаєм, проректором з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професором Степаном Запорожаном, директором та завідувачами кафедр навчально-наукового інституту післядипломної освіти щодо співпраці з Житомирською обласною клінічною лікарнею імені О.Гербачевського.

Загалом було домовлено про відкриття філії кафедр ННІ післядипломної освіти ТДМУ (хірургії, терапії і сімейної медицини, акушерства та гінекології) при цьому медичному закладі.

Нагадаємо, що раніше було підписано угоду про співпрацю між Тернопільським державним медичним університетом та Житомирською обласною клінічною лікарнею.

Прес-служба Тернопільського державного медичного університету імені І.Горбачевського.