Меню Закрити

Студенти ТНМУ організували благодійну акцію

Учасники волонтерського руху «Misericordia» та члени науково-краєзнавчої студії «Терполяни» нещодавно відвідали Тернопільський навчально-реабілітаційний центр для дітей з вадами опорно-рухового апарату, що на вулиці Братів Бойчуків, 6.

Студенти долучилися до випікання пасок і передали діткам понад 150 Великодніх подарунків. Також під час акції було поповнено запас м’яких іграшок.

Студентка першого курсу стоматологічного факультету Анастасія Кордас та студентка першого курсу факультету іноземних студентів Марія Сокач виконали пісні для вихованців навчально-реабілітаційного центру.

Найактивнішими студентами благодійної акції під керівництвом Тараса Кадобного були представники медичного факультету – Зоряна Бриндз, Тетяна Опер, Ольга Шаповалова, Андріана Бучко; майбутні стоматологи – Анастасія Кордас, Назар Шаптала, Діана Сидорук; представники факультету іноземних студентів – Мажец Каміль та Роберт Женно; представник студентів парамедиків – Марина Ващук.

На знак подяки учень десятого класу виконав для волонтерів пісню в дарунок.

Учасники волонтерського руху «Misericordia» та члени науково-краєзнавчої студії «Терполяни» висловлюють подяку за допомогу в організації цього заходу кафедрі терапевтичної стоматології.

Інформацію подала студентка медичного факультету Тетяна Опер.