Меню Закрити

Осіння школа “Розвиток медичної освіти”

З огляду на зміни в медичній освіті, ініційовані Міністерством охорони здоров’я України, та враховуючи добрі практики медичних університетів, відчувається брак міжсекторального діалогу між ключовими гравцями медичної освіти та практики.

Ми організовуємо Осінню школу для:

а) підтримки та комунікації реформи медичної освіти в Україні,
б) поширення вже здобутого успішного досвіду, в) розвитку медичної освіти, охорони здоров’я, що неможливе без мультисекторальної співпраці між медичними освітянами, лікарями, медсестрами та фахівцями інших галузей.
Школа надає можливість закладам вищої медичної освіти в оновленому контексті покращити якість освіти через: краще розуміння світових стандартів (наприклад, стандартів Світової федерації з медичної освіти), впровадження інформаційних технологій, студенто-орієнтованих підходів, принципів академічної доброчесності у навчання.
Осіння школа з медичної освіти сягає корінням в Літню школу «Трансформація системи охорони здоров’я: Східна Європа» та Літню школу з питань політики в галузі охорони здоров’я, економіки та управління у Лугано, Швейцарія. Ці освітні платформи були створені за підтримки Швейцарської агенції розвитку та співробітництва (Літня школа «Трансформація системи охорони здоров’я: Східна Європа» в Україні створена україно-швейцарським проектом «Здоров’я матері та дитини» у 2014 році) разом з іншими партнерами.
Осіння школа з медичної освіти спрямована на поліпшення якості медичної допомоги через спільне розуміння світових підходів до організації медичної освіти, реформи медичної
освіти в Україні та через спілкування, обмін досвідом, досягненнями.

Осіння школа пропонує кілька форматів участі:
• Учасник без доповіді;
• Учасник зі стендовою презентацією;
• Учасник з усною доповіддю.
Учасник обирає форму участі, заповнюючи заявку та вказуючи відповідно своє рішення.

Осіння школа включатиме такі освітні формати:
• Пленарні сесії з загальними лекціями для всіх учасників від ключових спікерів;
• Дебати з обговоренням нагальних тем в медичній освіті України;
• Паралельні секції з воркшопами від визнаних фахівців;
• Надихаючі виступи освітян, лікарів, студентів та ректорів;
• Конференційна сесія з медичної освіти, де учасники зможуть поділитись результатами досліджень, успішними проектами чи помилками, на яких вчаться.

Спікерами Школи є провідні професори, експерти та фахівці з українських та європейських інституцій, міжнародних організацій. Доповідачі зможуть поділитися
своїм досвідом, ідеями, знаннями у сфері медичної освіти та охорони здоров’я.

Робочі мови – англійська та українська.
Забезпечуватиметься синхронний переклад.

Навчання відбуватиметься з 9:00 до 19:00 щодня з 7 по 9 жовтня 2019 року.

Дептальніше тут: Autumn School on Medical education brochure 2019 Осіння школа з меличної освіти 2019 буклет