Меню Закрити

Вітання ректора ТНМУ з Днем медичного працівника

Дорогі колеги!

День медичного працівника – особливе свято. Цього дня кожна людина від щирого серця висловлює подяку усім, хто причетний до медичної галузі, за радість здоров’я і диво життя. За цим стоять недоспані ночі, щоденна кропітка праця, постійне інтелектуальне зростання, нечувана фізична витривалість, море опрацьованої наукової інформації, океан людського болю, який щодня медики пропускають через своє серце.

Це свято разом з вами відзначають тисячі людей, яким ви подарували радість перемоги над недугами, які вірять у ваш талант, вміння, професіоналізм, у вашу постійну готовність прийти на допомогу.

Від усього серця вітаю вас з професійним святом і бажаю вам міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

Нехай ваша праця приносить щастя та благополуччя. Від усієї душі зичу міцного здоров’я вам і вашим рідним, успіхів та нових звершень у роботі, сімейного тепла і позитивного настрою.

Хай усе добре, зроблене з душею та натхненням, повертається до вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю!

Хай клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!

Ректор ТНМУ – Михайло Корда.