Меню Закрити

Викладач ТНМУ взяла участь в інтенсиві «Camp Lead University Ternopil»

Доцент кафедри іноземних мов Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського Мар’яна Сокол упродовж чотирьох днів брала участь в інтенсиві «Camp Lead University Ternopil», який відбувся 19-22 червня 2019 року в ТНПУ.

У заході взяли участь понад 40 освітян з різних регіонів нашої країни, з різним викладацьким досвідом та стажем. Це стало свідченням того, що прагнення до модернізації та реформування освіти є універсальним та спільним бажанням педагогів, як імплементаторів змін, і студентів, як індикаторів освітньої системи.

«Camp Lead University Ternopil» за своєю формою проведення був схожий на епіцентр навчальних тренінгів, був наповнений варіативними семінарами, які проводили як волонтери Корпусу миру, так і викладачі з України.

На кожному з воркшопів учасників активно залучали до різних форм роботи, пропонували моделювати власні навчальні рішення та завдання, а також дискутували про особливості впровадження представлених тематик і технологій в різних культурних освітніх середовищах.

Захід супроводжувала команда волонтерів Корпусу миру: Wendy Finlayson (English Language Fellow), Gianna Hegarty, Shaun Hicks, Jessica Starbird and Karl Tyler.