Меню Закрити

Підготовче відділення ТНМУ відсвяткувало своє 20-річчя

Відразу дві поважні події викладачі та слухачі підготовчого відділення Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського відсвяткували 20 серпня 2018 року. Насамперед, це 20 років з дня заснування цього підрозділу в нашому виші. Інше свято – вручення сертифікатів іноземним громадянам про те, що завершили свою підготовку. Уже першого вересня більшість з них стане студентами ТНМУ.

З цієї нагоди всіх присутніх привітав ректор ТНМУ, профессор Михайло Корда. Очільник вишу подякував працівникам підгтовчого відділення за їх кропітку і натхненну працю, адже вони не тільки передають знання своїм підопічним, а й ознайомлюють з українськими звичаями і культурою. Михайло Михайлович також побажав успіхів молодим людям.

Після теплих вітань ректор Тернопільського медуніверситету вручив випускникам підготовчого відділення сертифікати про завершення навчання.

Майже упродовж року молоді люди з різних країн світу вивчали в нашому університеті українську мову і культуру, поглиблювали свої знання з хімії, біології, фізики. Вони призвичаювалися до особливостей життя в Україні і визначалися з обранням майбутньої професії. Молоді люди з цікавістю відкривали для себе Тернопіль та інші міста нашої країни, відвідували культурно-масові заходи і самі їх організовували, розповідали українцям про свої звичаї і традиції…

«Сьогодні від щирого серця дякуємо всім викладачам за ті зусилля, які вони доклали для вашої підготовки, за їх знання, якими вони ділилися, допомагали вам адаптуватися в Україні. Володіння українською мовою допоможе вам у подальшому навчанні краще обстежити пацієнта, зібрати анамнез. Бажаю вам успіхів, відмінно навчатися далі і робити все для того, аби стати висококваліфікованими лікарями», – звернувся до випускників проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи, професор Степан Запорожан.

Завідувач підготовчого відділення Лариса Наліжита від душі подякувала адміністрації ТНМУ за всебічне сприяння у діяльності відділення та підтримку творчих ідей. Вона також словами подяки відзначила викладачів підрозділу, студентів, які показали високий результат під час навчання.

Найактивніші слухачі підготовчого відділення отримали грамоти і подяки.

На знак поваги і подяки випускники підготовчого відділення підготували концертну програму, в якій продемонстрували свої таланти.

Бажаємо випускникам підготовчого відділення ТНМУ, а невдовзі нашим студентам, ретельно вивчати медичні науки, здобувати практичні навички, знаходити нових друзів і реалізовуватися як особистості.

Більше світлин тут: https://www.facebook.com/pg/tdmu.official/photos/?tab=album&album_id=2284076828381101&__xts__%5B0%5D=68.ARCpvfw-FIH5rLImftbgz6nc2iM4y5svHluR99WGqzl-JK4W-GxSZkJO0QOp0gBaDZPDYLBC7KeeRgqtMwDMTV2G1KBfxjRa1liMCGKqVp6rOH1DCl_APPKdV13yq3qwgiOlmFymMC1c5AgWqSKENRJedqVopxx8KbjldK1vaKWwxmTJTP3Vmh2ELXHef-xwHi5nA2O1OT34mvstk_h8K21k9T2vR_MMAf0hsn8LGAV-kRFYdku4AVsa3xzhT22iIscyyE5okmOKNf7oNA-yNC5qBV_EXCYtHIM9iZWlSFFheJ9EigUvKAGfky_sr0Oskwxb0SiRXCvabF0TEpsGd5302b9nRzoDVM6LS47ytCVKwZ2YNUp4hJiued4bwXBTBbJ62EG0q3ac38VuqrVKMJp8z_HR8dxWtLSKs6ZWOZJQG4msxMXUq9Kd7VsVqdrGbODZegqZbA2ySITV4u9a&__tn__=-UC-R

Прес-служба Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського.