Меню Закрити

Програма стажування українських студентів в університетах Канади / Сanada’s Mitacs Globalink Research Internship Program for Ukraine

Програма Mitacs Globalink Research Internship – це міжнародна ініціатива для іноземних студентів з Австралії, Бразилії, Китаю, Франції, Індії, Німеччини, Мексики, Саудівської Аравії, Тунісу та України для дослідницького стажування в Канаді. З травня по вересень кожного року, учасники, що пройшли відбір, беруть участь в 12-тижневому дослідницькому стажуванні під керівництвом канадських викладачів університетів з різних наукових дисциплін.

Канадські вчені з понад 60 університетів запропонували проекти для студентського стажування, є там і медична, фармацевтична, медсестринська та біологічна тематика:

https://globalink.mitacs.ca/#/student/application/projects

Фінансується програма так: 60% уряд Канади та 40% українські організації.  Стипендія – близько 15 тисяч канадських доларів покриває практично все на три місяці проїзду та перебування в Канаді. Термін з 1 травня до 1 жовтня, але лише три місяці (12 тижнів).

Цільова група – студенти 4-5 курсів.

Подати заявку на участь можна за посиланням:

http://www.mitacs.ca/en/programs/globalink/globalink-research-internship

Для участі у програмі Globalink Research Internship студенти подають такі документи:

  1. Онлайн-заявка на участь у програмі.
  2. СV з описом наукових інтересів ( шаблон буде доступний після реєстрації).
  3. Лист-рекомендація від професора чи наукового керівника з описом досвіду досліджень та наукових інтересів (інструкція буде доступна після реєстрації).
  4. Виписка з оцінками від університету (підтвердження рівня середнього академічного балу вище 80%).

Екзамен з англійської чи французької мови не потрібний. Рівень володіння мовою визначається професором з Канади під час Skype-інтерв’ю.

Всю детальну інформацію можна знайти на сайті: http://www.mitacsua.org/

Приєднуйтесь до спільноти у FB: https://www.facebook.com/MitacsUA