Меню Закрити

ТНМУ уклав угоду про співпрацю з Колегіумом Мазовія Вищої інноваційної школи (Польщі)

До Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського 5 вересня 2019 відбулося підписання угоди з ректором колегіуму Мазовіа вищої інноваційної школи  в Шєдльцах (Польща) Боженою Пєховіч (Bożenę Piechowicz) та керівником фірми Medical innovations Русланом Романишином (Rusłan Romanyszyn).

Під час зустрічі з ректором ТНМУ, професором Михайлом Кордою гості обговорили напрямки співпраці. Мова йшла про можливість спільної розробки та впровадження навчальних дисциплін в програму підготовки бакалаврів медсестринства на додипломному та післядипломному етапах навчання.

Було обговорено особливості підготовки медичних сестер в Україні та Польщі, спільні та відмінні підходи в освітньому процесі обох країн. Гості мали можливість ознайомитися з навчальним процесом в ТНМУ, поспілкуватися зі студентами, які здобувають професію медичної сестри.

Результатом зустрічі стало підписання тристоронньої угоди про співпрацю.

Ректор колегіуму Мазовіа вищої інноваційної школи в Шєдльцах Божена Пєховіч також запросила ректора ТНМУ, професора Михайла Корду взяти участь в урочистостях з нагоди початку навчального року у її закладі вищої освіти.

Прес-служба Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського.