Меню Закрити

Декада відкритих дверей у бібліотеці Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського

30 вересня — Всеукраїнський день бібліотек

Із 20 вересня по 4 жовтня в бібліотеці Тернопільського національного медичного університету імені І. Я. Горбачевського триватиме традиційна Декада відкритих дверей, приурочена до Всеукраїнського дня бібліотек. Працівники книгозбірні запрошують усіх бажаючих завітати до бібліотеки та взяти участь в бібліотечних екскурсіях, відвідати презентації, творчі зустрічі, майстер-класи, ознайомитися з новими надходженнями навчальної та наукової літератури тощо.

Під час екскурсій студенти-першокурсники зможуть ознайомитися з інформаційними ресурсами бібліотеки, режимом її роботи та правилами користування.

Акція «Подаруй бібліотеці книгу» дасть можливість усім бажаючим зробити свій внесок у збагачення фонду університетської книгозбірні.

20 вересня від 10.00 до 17.00 у малому читальному залі бібліотеки відбуватиметься День інформації. До уваги викладачів, аспірантів та студентів ТНМУ будуть представлені нові надходження фахових періодичних видань та підручників.

23 вересня запрошуємо усіх бажаючих на перегляд нових надходжень навчальної та наукової літератури до фонду бібліотеки.

24 вересня о 15.30 запрошуємо викладачів та студентів відвідати майстер-клас «Як підготуватись до Міжнародного іспиту якісно та швидко!», під час якого  буде презентовано  інформаційну систему USMLE-Rx 360, яка дозволяє зрозуміти логічну побудову тестів, відслідковувати прогрес навчання і створити навики, необхідні для успішного складання  Міжнародного іспиту з основ медицини IFOM. Майстер-клас проведе представник компанії «Vilibri» Стемпен А. В.

25 вересня о 15.30 запрошуємо усіх бажаючих на творчу зустріч «Шануючи в людині суть людську…» з науковцем і письменником, завідувачем кафедри української мови ТНМУ, професором Анатолієм Вихрущем.

26 вересня о 15.30 у читальному залі бібліотеки можна буде відвідати  літературно-музичну імпрезу «Осінні барви» Лесі Любарської.

27 вересня о 15.30 на гостей бібліотеки чекає бібліозустріч з письменницею Наталкою Михно.

30 вересня об 11.00 бібліотека запрошує друзів на святкування Всеукраїнського дня бібліотек.

01 жовтня запрошуємо усіх бажаючих на перегляд книжкової виставки «Міжнародні видання з медицини у фонді ТНМУ».

02 жовтня о 15.30 у мистецькій галереї бібліотеки ТНМУ відбудеться відкриття персональної виставки художника Юрія Чумака.

03 жовтня о 10.00 запрошуємо колег на День спеціаліста «Місце та роль читання в студентському середовищі».

04 жовтня о 16.00 у читальному залі ТНМУ відбудеться лекція для викладачів університету  «Агресія і реакція на неї». Лектор: керівник центру психологічної реабілітації «Крок назустріч», психотерапевт Любов Медведь. Модератор заходу — Яніна Чайківська.

На сайті бібліотеки ТНМУ ім. І. Я. Горбачевського (http://library.tdmu.edu.ua) до уваги користувачів презентації нових надходжень, віртуальні виставки, електронні каталоги, інша цікава інформація.

Наша адреса: вул. Січових Стрільців, 8
телефон: (0352) 52-61-07
http://library.tdmu.edu.ua

Ласкаво просимо до бібліотеки!