Меню Закрити

ТНМУ сприятиме наданню висококваліфікованої допомоги у роботі центру медико-соціальної реабілітації у Теребовлянському районі

4 жовтня 2019 року у селі Ілавче Теребовлянського району за сприяння і підтримки німецької благодійної організації у Білефельді (Німеччина) відкрито центр медико-соціальної реабілітації.

З вітальним словом на відкритті центру виступили голова Тернопільської обласної ради Овчарук В.В, голова Теребовлянської районної ради Смільський І.М., проректор з науково-педагогічної та лікувальної роботи Тернопільського національного медичного університету імені І.Горбачевського, професор Запорожан С.Й., голова благодійного фонду м. Білефельд (Німеччина) Пітер Регер, начальник управління охорони здоров’я Тернопільської облдержадміністрації Богайчук В.Г.

Центр медико-соціальної реабілітації оснащений спеціальним реабілітаційним обладнанням для активної та пасивної реабілітації, діагностичним обладнанням, завдяки старанням працівників благодійного фонду.

Укладена угода між центром та ТНМУ буде сприяти наданню висококваліфікованої допомоги населенню району викладачами та студентами медичного факультету за спеціальністю «Фізичне здоров’я». Студенти матимуть можливість проходити тут навчально-виробничу практику.