Меню Закрити

У ТНМУ розпочато реалізацію проекту «Innovative Rehabilitation Education – Introduction of new master degree programs in Ukraine 2018-2021»

У рамках реалізації Програми Європейського Союзу Еразмус+ 2018-2021 Innovative Rehabilitation Education – Introduction of new master degree programs in Ukraine 2018-2021 підписано угоду про співпрацю між Тернопільським національним медичним університетом імені І.Горбачевського та Академією фізичного виховання імені Й.Пілсудського у Варшаві (AWF) на період з вересня 2019 р до вересня 2024 р. Договір від імені AWF підписав ректор, професор Анджей Машталяр, від імені ТНМУ – ректор, професор Михайло Корда.

Угода передбачає обмін науковцями та викладачами, спрямований на взаємні консультації, лекції, проведення практичних занять, а також реалізація науково-дослідних проектів, організація конференцій, симпозіумів та академічних семінарів за участю представників обох навчальних закладів; обмін студентськими групами; обмін спортивними групами в україно-польських змаганнях; обмін інформацією, включаючи спільні публікації, що стосуються фізичної терапії, ерготерапії та реабілітації.

У рамках реалізації проекту стажування з ерготерапії в листопаді 2019 року пройде асистент кафедри фізичної терапії, ерготерапії та фізичного виховання А.В. Руцька.

 

Коротка довідка.  AWF – навчальний заклад з понад 90-річною історією та класичними європейськими традиціями освіти. У складі академії функціонують факультет реабілітації, факультет фізичного виховання, факультет туризму і відпочинку. Тут навчається понад 4500 студентів, підготовку яких забезпечують 369 викладачів.