Меню Закрити

Участь у 4th International Staff Week в рамках Erasmus+ International Credit Mobility KA107 у м. Сантьяго де Компостела

4-8 листопада 2019 року координатор програм Еразмус ТНМУ Тетяна Ковальчук взяла участь у 4th International Staff Week в рамках Erasmus+ International Credit Mobility KA107 у м. Сантьяго де Компостела (Іспанія).

Урочисте відкриття тижня інтернаціоналізації в університеті Сантьяго де Компостела.

Метою проекту було поширити ідею інтернаціоналізації та налагодити співпрацю шляхом двосторонньої робочої зустрічі представників європейських та неєвропейських університетів-партнерів. Загалом 37 університетів взяли участь у проекті.

Робоча зустріч з керівником відділу міжнародних зв’язків університету Сантьяго де Компостела Anne Forryan.

Під час робочої зустрічі була проведена низка воркшопів щодо попереднього досвіду участі університету Сантьяго де Компостела в програмах Erasmus+ International Credit Mobility KA107 у співпраці з неєвропейськими університетами-партнерами. Окрім цього, усі учасники мали змогу поділитися своїми ідеями імплементації подібного роду проектів, основними викликами та шляхами їх реалізації для досягнення зазначеної мети.

З представниками медичного факультету університету Сантьяго де Компостела.

ТНМУ підписав угоду з університетом Сантьяго де Компостела на 2019-2022. Вона передбачає стипендіальні програми в межах Erasmus+ International Credit Mobility KA107 для одного студента PhD терміном на 5 місяців та двох викладачів для читання лекцій впродовж 5 робочих днів на базі університету Сантьяго де Компостела. Практичний досвід, отриманий під час організованих іспанською стороною воркшопів, дозволить ефективно реалізувати зазначені мобільності представників ТНМУ з дотриманням усіх вимог та рекомендацій Виконавчого агенства з питань освіти, аудіовізуальних засобів і культури (EACEA).

Отримання сертифікату учасника тижня інтернаціоналізації в рамках Erasmus+ International Credit Mobility.